Nemerenco le închide gura jurnaliștilor, care-l apără pe fostul director al SCR și sugerează că au existat motive pentru a-l demite

Fostul ministru al sănătății, Ala Nemerenco, le sugerează jurnaliștilor să abandoneze „săpăturile arheologice în demisia de la SCR și purtarea acestui subiect din știre în știre și prin...

Fostul ministru al sănătății, Ala Nemerenco, le sugerează jurnaliștilor să abandoneze „săpăturile arheologice în demisia de la SCR și purtarea acestui subiect din știre în știre și prin emisiuni. Există subiecte de importanță vitală pentru țară”, transmite Breaking News.

Într-o postare pe Facebook, Nemerenco îndeamnă cetățenii să analizeze o informație cu privire la situația de la Spitalul Republican, când instituția era condusă de Anatol Ciubotaru.

„Având în secție doar câțiva bolnavi cu COVID au ajuns infectați 2 medici, 7 asistente medicale și 3 infirmiere? Un medic e pe pat de reanimare. V-ați pus măcar unul întrebarea – DE CE?”, se întreabă Ala Nemerenco.

Amintim că anterior, Nemerenco l-a criticat pe fostul director de la Spitalul Republican, Anatol Ciubotaru. În cadrul unei emisiuni la TV8, aceasta a declarat că el și-a pus cumnatul în funcția de vicedirector „pentru securitatea obiectului”. Fosta ministră a Sănătății ar fi avut discuții cu Ciubotaru și i-a propus să-l demită pe acesta.

In this article