Natalia Gavrilița, unul dintre posibilii candidați PAS la Primăria Chișinău

Fosta prim-ministră, Natalia Gavrilița, este unul dintre posibilii candidați ai Partidului Acțiune și Solidaritate pentru funcția de primar al capitalei. „La moment nu explorez posibilitatea să plec din...

Fosta prim-ministră, Natalia Gavrilița, este unul dintre posibilii candidați ai Partidului Acțiune și Solidaritate pentru funcția de primar al capitalei. „La moment nu explorez posibilitatea să plec din Moldova, sunt aici, sunt alături de colegii mei. Fie continui în funcții mai politice, fie funcții în autoritățile publice, dar iau în considerație și opțiuni din sectorul privat”. Declarațiile au fost făcute în în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Vreau să fac ceva care să fie cu impact pentru societate, pentru Moldova, în același timp să fie un loc unde aș putea cel mai bine să-mi aplic experiența. Reflectez unde să merg mai departe. Ar pute fi și în Moldova și peste hotare. Oriunde nu m-aș regăsi, e important să-mi aplic cunoștințele și experiența în benificiul cetățenilor. La moment nu explorez posibilitatea să plec din Moldova, sunt aici, sunt alături de colegii mei. Fie continui în funcții mai politice, fie funcții în autoritățile publice, dar iau în considerație și opțiuni din sectorul privat. Înainte am lucrat la crearea unui Fond de Investiții”, a spus Gavrilița.

Întrebată despre candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al capitalei, fosta prim-ministră a declarat că „la moment, se discută mai multe posibile candidaturi”.

„Discutăm împreună cu colegii, avem mai mai multe persoane care ar fi potrivite pentru a exercita funcția de primar al capitalei. Sunt convinsă că avem persoane care ar putea face o treabă mai bună decât se face acum în Chișinău. Am discutat despre mai multe candidaturi, printre care și candidatura mea”, a spus Gavrilița.

La data de 14 februarie 2023, Vladimir Bolea, a anunțat că nu mai figurează în lista potențialilor candidați pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău înaintați de PAS. Totodată, Bolea a menționat că și Andrei Spînu s-a autoexclus.

Anterior și fostul ministru al Infrastructurii, Andrei Spînu, a recunoscut că numele său este printre candidații PAS la primăria capitalei, dar a menționat că nu există o decizie finală în aceste sens.

In this article