Natalia Gavrilița în dialog cu Wally Adeyemo, secretar adjunct al Trezoreriei SUA

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a avut un dialog cu secretarul adjunct al Trezoriei SUA, în cadrul căruia au fost abordate subiecte cu privire la situația macroeconomică, securitatea...

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a avut un dialog cu secretarul adjunct al Trezoriei SUA, în cadrul căruia au fost abordate subiecte cu privire la situația macroeconomică, securitatea energetică și eforturile Statelor Unite în fortificarea parteneriatului cu Republica Moldova.
Șefa Executivului de la Chișinău a vorbit despre provocările pe care le confruntă autoritățile Republicii Moldova și a reafirmat angajamentul ferm al garniturii guvernamentale în obiectivul de integrare europeană. Natalia Gavrilița a vorbit despre pașii întreprinși de țara noastră pentru a combate crizele generate de contextul regional și global, dar a subliniat și necesitatea implementării reformelor de preaderare.
Wally Adeyemo a apreciat eforturile autorităților de la Chișinău în atenuarea impactului economic declanșat de criza de securitate din regiune, dar și avansul înregistrat în domeniul reformelor democratice. Secretarul adjunct al Trezoreriei americane a reconfirmat suportul continuu și consistent al SUA oferit poporului Republicii Moldova în vederea depășirii tuturor obstacolelor momentului.

In this article