Năstase îi mai dă o PALMĂ Maiei Sandu: Când facem acuzații, trebuie să le probăm, în rest e PR politic

Liderul PPDA, Andrei Năstase o atacă, din nou, pe colega de coaliție, Maia Sandu. Acesta sugerează că ea minte, când spune că judecătorii Curții Constituționale sunt filați. Mai...

Liderul PPDA, Andrei Năstase o atacă, din nou, pe colega de coaliție, Maia Sandu. Acesta sugerează că ea minte, când spune că judecătorii Curții Constituționale sunt filați. Mai mult, Năstase consideră că lidera PAS încearcă să obțină din aceste declarații false dividende politice.

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a fost întrebat despre declarațiile făcute de Maia Sandu, precum că autoritățile ar fi demarat o adevărată vânătoare împotriva magistraților de la Curtea Constituțională, în încercarea de a pune presiune asupra acestora.

“Ar fi bine să o întrebați pe doamna Sandu. Platforma DA, de fiecare dată când a făcut o acuzație, am bazat-o pe probe. (…) Diferența dintre noi și toți din această țară, mă refer la politicieni, este că noi suntem corecți și atunci când prezentăm în spațiul public o acuzație, noi o probăm. Altfel, discredităm o cauză prin dorința noastră acerbă de a ne face PR politic”, a răspuns Andrei Năstase.

In this article