Năstase dorește ca socialiștii să nu aibă nicio șansă de a câștiga acest scrutin

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a reiterat că Blocul ACUM va merge unit la alegerile locale în municipiul Chișinău, așa cum o va face și în...

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a reiterat că Blocul ACUM va merge unit la alegerile locale în municipiul Chișinău, așa cum o va face și în celelalte localități din Republica Moldova, transmite Breaking News.

Andrei Năstase nu a spus direct dacă el va fi candidatul blocului ACUM pentru capitală, însă a menționat că „este clar cine va fi înaintat de formațiune”, potrivit unor declarații făcute la N4, citate de agenția IPN.

Liderul PPDA a subliniat că Blocul ACUM nu are dreptul să piardă aceste alegeri și trebuie să coaguleze în jurul său toate forțele democratice europene, „astfel încât socialiștii să nu aibă nicio șansă de a câștiga acest scrutin”.

Potrivit lui, în cazul în care vor câștiga socialiștii și capitala, „Republica Moldova e sortită eșecului”. Andrei Năstase a mai afirmat că blocul ACUM trebuie să facă pe viitor în așa fel ca să nu mai depindă de majorități conjuncturale, situaționale.

In this article


Join the Conversation