Năstase acuză colegii din PAS că a intrat în tovărășie cu PSRM

Liderul PPDA, Andrei Năstase, își atacă din nou violent colegii din PAS, acuzându-i de acțiuni concertate cu PSRM și Igor Dodon. Într-o intervenție live pe Facebook, Năstase spune...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, își atacă din nou violent colegii din PAS, acuzându-i de acțiuni concertate cu PSRM și Igor Dodon. Într-o intervenție live pe Facebook, Năstase spune că Maia Sandu și Igor Dodon ar favoriza apariția mai multor sondaje de opinie, în care Platforma DA și liderul acesteia se află în coada topului politic din țară.

Liderul PPDA a mai declarat că PAS ar fi tras deliberat de timp, depunând la Curtea Constituțională sesizarea cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate și prezidențiale în aceeași zi, alături de PSRM. Andrei Năstase a mai spus că, de fapt, Maia Sandu ar fi preocupată doar de viitoarele alegeri, în loc să se gândească la binele țării și să accepte demiterea Guvernului Chicu.

“Ce au făcut PAS, ce a făcut PSRM? Au stat în așteptare – cu cât mai rău, cu atât mai bine. De fiecare dată s-au preocupat de propriile lor interese, de următoarele alegeri. Niște politicieni au ales ca printr-un joc meschin să amâne demiterea Guvernului Chicu”, a declarat Andrei Năstase.

“Curtea Constituțională a spus nu unor politicieni oportuniști și populiști, unor oameni care se gândesc doar la ei și la partidele lor și mai puțin la țară”, a mai spus liderul PPDA.

In this article