Moscova: Cinci oameni, morți într-o canalizare după ploile torențiale

Cadavrele a cinci persoane au fost găsite în sistemul de canalizare din Moscova, în timp ce alte câteva persoane sunt încă date dispărute, după ce au fost surprinse...

Cadavrele a cinci persoane au fost găsite în sistemul de canalizare din Moscova, în timp ce alte câteva persoane sunt încă date dispărute, după ce au fost surprinse de o ploaie torenţială în timpul unui tur ghidat în subteran.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a calificat evenimentul drept o tragedie teribilă, fără a preciza numărul victimelor, transmite breakingnews.md cu referire la Hotnews.ro.

Căutarea persoanelor dispărute continuă, iar anchetatorii stabilesc detalii despre ce s-a întâmplat.

Autorităţile ruse au deschis un dosar penal, iar organizatorii turului ghidat au fost interogaţi. Vizitarea sistemului de tuneluri subterane ale Moscovei ar fi fost ilegală.

Agenţia de presă RIA spune că în total opt persoane ar fi participat la acest tur.

Ploile abundente care au căzut duminică la Moscova au făcut ca nivelul apei din sistemul de canalizare să crească brusc, împiedicând oamenii să mai iasă la suprafaţă, au spus salvatorii.

Printre cei decedaţi se numără un angajat al companiei turistice, fiica sa de 15 ani şi nepotul său de 17 ani.

Mai mulţi ghizi oferă tururi ale sistemului de canalizare întins al Moscovei, ale cărui părţi datează din secolul al XIX-lea.

In this article