Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea, ori dispărem de pe harta lumii, spune Voronin

Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde de fiecare cetățean în...

Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde de fiecare cetățean în parte, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în timpul prezentării Programului social-economic al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. 

Cel de-al treilea președinte al țării a menționat că programul prezentat astăzi este de fapt o strategie de dezvoltare a Republicii Moldova, iar acțiunile propuse nu sunt copiate din internet, ci bazate pe viața reală. De aceea, documentul va fi în permanentă modificare și completare, reieșind din problemele ce vor apărea pe parcursul următorilor patru ani.

Voronin a accentuat că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor își propune să realizeze programul de guvernate împreună cu cetățenii.

”Toți candidații care tind să ajungă în Parlament, cele aproape 20 de partide, plagiază programele sale și spun povești. Dar cetățenii trebuie să privească realist lucrurile și să vadă cine și de ce este în stare. Ce probleme a soluționat anterior, ce a făcut, de unde a apărut în politica moldovenească și să ia o decizie corectă. Nu e greu să scrii un program, mai ales pentru cei care nu au făcut nimic în viața lor, nu au fost prin sate. Ei nu au capacitatea de a realiza în practică nimic. Cetățenii trebuie să facă o alegere corectă și să nu creadă în povești. Mai este o lună pentru gândire. Moldova are nevoie acum de acțiuni prompte. De aceea, trebuie să ne consolidăm împreună eforturile pentru a readuce țara la viața normală”, a declarat președintele PCRM.

In this article