Minor de 14 ani suspectat de furt și vânzare ilegală a doi cai

Ar fi furat calul bunicii sale, dar și a unui consătean de pe imaș și i-a vândut într-un alt sat. Este vorba despre un minor de 14 ani,...

Ar fi furat calul bunicii sale, dar și a unui consătean de pe imaș și i-a vândut într-un alt sat. Este vorba despre un minor de 14 ani, care ar putea avea acum conflicte cu lege.

Totul a avut loc în satul Milești din raionul Nisporeni, iar despre dispariția cailor poliția a fost anunțată la mijlocul săptămânii trecute. Conform informațiilor, persoane necunoscute au sustras cele două animale, una în vârstă de 11 ani și cealaltă de 7 ani, de pe imașul din zonă.

În urma investigațiilor, oamenii legii au identificat pe traseu un bărbat de 48 de ani, locuitor al unui sat din Ungheni, transportând animalele dispărute. Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că în acea zi a fost contactat de către un adolescent de 14 ani din satul Milești, care i-a propus să cumpere cele două cabaline.

Minorul i-ar fi spus bărbatului că are nevoie urgentă de bani pentru a-și ajuta bunicii internați în spital. Se pare că cumpărătorul s-a lăsat păcălit de istoria suspectului și a cumpărat caii cu 6 000 de lei.

Cei doi cai au fost recuperați și întorși bunicii, dar și consăteanului minorului. În prezent, autoritățile continuă cercetările pe caz pentru a elucida toate circumstanțele.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article