Ministrul lituanian de externe în vizită la Chişinău

La invitația ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Linas Linkevičius, va întreprinde, în perioada 26-27 iunie 2019, o vizită în Republica...

La invitația ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Linas Linkevičius, va întreprinde, în perioada 26-27 iunie 2019, o vizită în Republica Moldova, transmite Breaking News.

Reprezentanţii mass-media, sunt invitaţi la conferinţa de presă a miniștrilor Nicu Popescu și Linas Linkevičius, care va avea loc joi, 27 iunie 2019, la ora 09.35, în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (str. 31 August 1989, 80).

Reprezentanţii mass-media sunt aşteptaţi la sediul MAEIE către ora 09.20. Accesul în clădirea Ministerului se va face în baza legitimației de serviciu.

Media interesată va avea acces pentru filmări protocolare în timpul ședinței în plen a delegațiilor oficiale (evenimentul este recomandat pentru cameramani și fotografi – accesul în sală va fi restricționat începând cu 09.05).

In this article


Join the Conversation