Ministrul Economiei, întrevedere cu echipa Băncii Mondiale în Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, a avut o întrevedere cu echipa Băncii Mondiale în Moldova, în frunte cu Directorul de ţară al Băncii Mondiale. În cadrul întâlnirii au fost...

Ministrul Economiei și Infrastructurii, a avut o întrevedere cu echipa Băncii Mondiale în Moldova, în frunte cu Directorul de ţară al Băncii Mondiale. În cadrul întâlnirii au fost discutate subiecte legate de reformarea mediului de afaceri, modificarea și completarea legii insolvabilității, controlul prețurilor, guvernanța corporativă și privatizare, transmite Breaking News.

În cadrul întrevederii s-a menționat despre managementul defectuos al conducerii trecute și metodele de eliminare a lacunelor în ceea ce privește privatizarea bunurilor, precum și măsurile care pot fi implementate pentru transparentizarea și eficientizarea acestui proces. De asemenea, a mai fost pus accent pe soluțiile în vederea eliminării impedimentelor în activitatea businessului, dar și îmbunătățirea legislației în sectorul feroviar.

La final, echipa Băncii Mondiale și-a exprimat disponibilitatea de a susţine procesul de reformare pentru asigurarea creşterii economice şi îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei.

In this article


Join the Conversation