Ministrul de Interne a oferit detalii despre omorul de la Costești

Suspecții în cazul omorului de la Costești din noaptea de Revelion își recunosc vina, potrivit ministrului de Interne, Pavel Voicu. Tânărul de 21 de ani, care a fost...

Suspecții în cazul omorului de la Costești din noaptea de Revelion își recunosc vina, potrivit ministrului de Interne, Pavel Voicu.

Tânărul de 21 de ani, care a fost reținut pentru 30 de zile, figurează în alte 6 dosare penale, în cinci cazuri este învinuit de furt și într-un caz este cercetat pentru acte de huliganism. În prezent, pe rol se află 3 cauze la Judecătoria Ialoveni.

Pavel Voicu susține că minorul de 16 ani, care a participat și el la crimă, va fi condamnat însă nu i se poate aplica arestul preventiv.

Pavel Voicu spune că doar două persoane l-au agresat pe tânărul de la Costești decedat la spital, așa cum se vede în imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din apropiere.

„Vă asigur că vor fi predați justiției pentru a-și primi pedeapsa. Atât din declarațiile martorilor, cât și din imaginile video, reiese că toate loviturile fatale i-au fost aplicate victimei de către persoana matură”, a afirmat Pavel Voicu.

In this article


Join the Conversation