Ministrul Apărării, Anatol Nosatîi, și-ar fi pierdut cunoștința sub geamurile Parlamentului

Ministrul Apărării al R.Moldova, Anatolie Nosatîi, ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a participat la finele lunii septembrie curent la un maraton organizat pe străzile...

Ministrul Apărării al R.Moldova, Anatolie Nosatîi, ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a participat la finele lunii septembrie curent la un maraton organizat pe străzile capitalei.

Potrivit surselor Nosatîi a participat la Big Hearts Marathon 2023, iar după câțiva metri alergați, acesta și-ar fi pierdut conoștința și a căzut, pe bulervardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în proximitatea Parlamentului R.Moldova.

Ulterior acesta a fost preluat de un echipaj medical care l-au transportat la o clinică privată, în pofida faptului că Ministerul Apărării dispune de o instituție medicală unde sunt tratați militarii, dar și funcționarii din cadrul Ministerului Apărării.

Am încercat să aflăm care este starea de sănătate a ministrului apărării, dar și dacă confirmă sau infirmă incidentul, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Sursa: plusmedia.md

In this article