Șoferița din Glodeni riscă să rămână fără permis din cauza stării de ebrietate și comportamentului haotic

O șoferiță de 45 de ani din Glodeni riscă să rămână fără permis de conducere. Femeia se afla în stare de ebrietate la volan, se deplasa haotic, iar...

O șoferiță de 45 de ani din Glodeni riscă să rămână fără permis de conducere. Femeia se afla în stare de ebrietate la volan, se deplasa haotic, iar după ce a fost stopată, s-a dat în spectacol în fața oamenilor legii. Cazul a fost înregistrat duminică, 15 octombrie.

„Polițiștii din Glodeni, aseară, au stopat un automobil de marcă Toyota, care era condus haotic. În timpul documentării oamenii legii au stabilit că șoferița de 45 ani avea un comportament suspect și nu se subordona cerințelor legale ale polițiștilor. La solicitarea repetată a inspectorilor de patrulare de a fi supusă testării alcoolscopice, aceasta a refuzat. Automobilul a fost transportat la parcarea specială”, se arată în nota informativă a IGP.

Șoferița este documentată penal pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical.

Potrivit poliției, femeia riscă anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

In this article