Mii de oameni au sărbătorit Anul Nou la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții construit la inițiativa lui Ilan Șor

Aproximativ 10.000 de persoane au sărbătorit Revelionul la OrheiLand – cel mai mare și mai frumos parc de distracții din țară, construit de omul de afaceri, politicianul și...

Aproximativ 10.000 de persoane au sărbătorit Revelionul la OrheiLand – cel mai mare și mai frumos parc de distracții din țară, construit de omul de afaceri, politicianul și filantropul Ilan Șor, unde totul este gratuit pentru toată lumea. Oamenii entuziasmați s-au distrat și au întâmpinat Anul Nou împreună cu familiile, prietenii și, pur și simplu, cu cei cu care s-au împrietenit aici, în noaptea dintre ani. Cu toții au împărtășit împreună bucuria unui nou început și dorința de a intra în noul an cu speranța și încrederea că acesta va fi mai bun și mai reușit. În acest context, politicianul Ilan Șor a spus că anul 2024 va fi un an de cotitură pentru Republica Moldova, iar țara noastră urmează să scape nu doar de sărăcie, dar și de actuala guvernare.

Concertul de Revelion a început la ora 21:00 și a fost deschis de DJ Jan. Încă de la început, atmosfera de sărbătoare din OrheiLand a fost plină de vitalitate și energie. Muzică veselă, râsete și strigăte de bucurie se auzeau peste tot. În plus, fiecare colț al parcului deborda de lumini strălucitoare, creând un spectacol colorat și vibrant.

Apoi, faimoasa trupă DoReDos și-a interpretat compozițiile în mai multe limbi. Artiștii au recunoscut că a fost o mare plăcere pentru ei să cânte în fața locuitorilor din Orhei și a tuturor celor care au venit la OrheiLand pentru a sărbători Anul Nou. Interpreții au felicitat publicul cu ocazia Anului Nou, le-a urat sănătate, noroc, liniște sufletească, bucurie și cât mai multe emoții pozitive.

Artistul pop Ionel Istrati a preferat să fie alături de fanii săi în noaptea de Revelion, care s-au adunat în număr mare la OrheiLand. El a făcut un spectacol, încântându-i pe cei prezenți cu melodiile sale pline de energie și sentimente, care se bucură de un mare succes. Oamenii au cântat și au dansat alături de Ionel Istrati, întâmpinându-l cu aplauze.

Responsabil de buna dispoziție a tuturor oamenilor frumoși care au venit la OrheiLand pentru a sărbători Anul Nou a fost și duetul  Serghei și Irina Covalschi din formația LUME.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, și alți colegi din echipa lui Ilan Șor au adresat felicitări tuturor celor prezenți în OrheiLand.

“Este o mare onoare pentru mine să fiu astăzi alături de voi. Mă bucur să văd atâția oameni minunați, care au venit din toate colțurile țării pentru a sărbători aici, la OrheiLand, un Revelion plin de semnificații și emoții. 2023 a fost un an dificil, dar împreună, uniți și solidari, am reușit să depășim toate dificultățile. Locuitorii din Orhei au demonstrat că au caracter, știu ce vor și cum să-și apere drepturile. Noi, echipa lui Ilan Șor, am reușit să implementăm multe proiecte sociale și de infrastructură. Vă asigurăm că aceste proiecte vor continua și în 2024. Datorită lui Ilan Șor și a echipei noastre, municipiul Orhei va deveni mai frumos și mai dezvoltat. Vă doresc multă sănătate! La mulți ani, Orhei! La mulți ani, Republica Moldova! Vă iubim!”, a spus primarul Tatiana Cociu.

“Anul 2023 intră în istorie. La sfârșitul fiecărui an noi facem un bilanț. Cea mai importantă realizare a anului 2023 este, fără îndoială, victoria în alegerile locale. Datorită orheienilor, vom avea posibilitatea să continuăm implementarea proiectelor de transformare a municipiului  Orhei în cel mai frumos oraș din Europa. În 2024, vă doresc tuturor sănătate, fericire în familie, pace și continuarea tuturor proiectelor minunate!”, a declarat viceprimarul municipiului Orhei, Valerian Cristea.

“Împreună petrecem ultimele clipe ale anului 2023. Împreună întâmpinăm Anul-Nou. Aici, la Orhei, în inima Moldovei, avem o poveste de succes. Împreună scriem istorie pentru întreaga țară. La mulți ani, Orhei! La mulți ani, Republica Moldova!”, a adăugat Cristina Cojocari, reprezentanta lui Ilan Șor și a Partidului “ȘOR” la Orhei.

Urări de bine a transmis publicului și președintele Partidului “Șansa”, Alexei Lungu.

“În această seară am venit la Orhei împreună cu familia mea. Am vrut ca copiii mei să vadă că Moldova are un viitor, o șansă de a deveni un stat modern și dezvoltat. Orhei este un exemplu pentru întreaga lume. De aici vor începe schimbările în țara noastră.

2023 a fost un an dificil, dar întreaga noastră echipă, din care fac parte multe femei minunate, a arătat că putem face lucruri mari, că  localitatea unde se află echipa noastră are șanse de dezvoltare. Acolo unde se implică echipa lui Ilan Șor, există dezvoltare. Vă doresc sănătate, pace, prosperitate și liniște în 2024. Victoria echipei lui Ilan Șor este aproape. Și asta pentru că Dumnezeu este cu noi”, a declarat Alexei Lungu.

Și vicepreședintele Partidului “ȘOR”, deputata Marina Tauber, a menționat că 2024 va fi un an decisiv.

“Revelionul este o sărbătoare de familie. Împreună – echipa lui Ilan Șor și toți cei care vor ca Moldova să arate la fel de bine ca Orhei – formăm o familie mare și unită. Suntem onorați să fim alături de voi astăzi. 2023 a fost un an interesant, îi mulțumim pentru lecțiile pe care le-am învățat și experiențele pe care le-am avut. Puterea noastră  este oamenii care ne susțin. Fiecare sfârșit înseamnă un nou început. Vă dorim tuturor sănătate, fericire, succes, noroc, și fie ca visele Dumneavoastră să se împlinească. Un an nou fericit, Orhei! La mulți ani, Republica Moldova!”, a declarat deputata Marina Tauber.

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor a transmis un mesaj pentru oamenii adunați la OrheiLand și pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Potrivit lui, 2023 a fost un an dificil, pe de o parte, dar pe de altă parte, foarte interesant, cu victorii și înfrângeri, cu lacrimi de fericire și tristețe. În acest context, Ilan Șor a amintit despre actuala guvernare, care este gata să recurgă la orice pentru a rămâne la conducerea țării. În același timp, potrivit lui Ilan Șor, anul 2024 va fi un moment de cotitură pentru Moldova, când vor trebui luate decizii dificile.

“Sarcina comună este să începem să construim o Moldovă bogată și prosperă, unde fiecare cetățean va fi liniștit pentru ziua de mâine, unde fiecare va avea bani pentru a-și hrăni familia, un loc de muncă, un salariu și o pensie decentă, iar copiii vor beneficia  de o educație de calitate. Moldova are nevoie de un nou guvern, care să renunțe la practica de a cerși bani, îngenunchind în fața întregii lumi. În 2024, Moldova trebuie să scape de politicienii, care fură și înșală cetățenii. În același timp, Moldova ar trebui să facă pași importanți spre dezvoltarea economică și socială”, a declarat Ilan Șor.

Anul 2024 a fost întâmpinat la OrheiLand cu un spectaculos foc de artificii. La miezul nopții, cerul a fost acoperit de mii de stele strălucitoare multicolore, care au încântat privirile tuturor orheienilor și oaspeților orașului, veniți să sărbătorească Anul Nou în cel mai mare parc de distracții din țară. Spectacolul de artificii, însoțit de aplauze vesele și entuziaste, a durat câteva minute, timp în care oamenii s-au îmbrățișat și și-au urat toate cele bune.

Invitatul special a fost Mario Fresh, unul dintre cei mai populari tineri interpreți din România. Artistul a oferit publicului posibilitatea de a se bucura de muzica sa.

Sărbătoarea a continuat cu spectacolul oferit de formația muzicală unică Live Beat Orchestra. Artiștii și-au început concertul solo cu colinde. Oaspeții parcului de distracții  OrheiLand au apreciat varietatea de melodii, interpretate în diferite limbi și stiluri.

După miezul nopții, cei adunați la OrheiLand au fost invitați la o discotecă în aer liber pentru a dansa, a se distra și a sărbători împreună începutul noului an într-un mod de neuitat și incandescent.

OrheiLand și-a redeschis porțile pe 23 decembrie, când echipa lui Ilan Șor a dat startul sărbătorilor de iarnă. În fiecare zi, parcul este plin de copii și adulți, dornici să-și creeze amintiri de neuitat.

Intrarea în parc și la toate atracțiile este gratuită pentru toată lumea. OrheiLand are program zilnic. În fiecare luni, OrheiLand este deschis de la 16:00 la 21:00. De marți până duminică inclusiv, – de la 10:00 la 21:00. Cu toate acestea, atracțiile vor fi accesibile publicului, în fiecare zi, până la ora 20:00.

În plus, vizitatorii parcului primesc bilete gratuite la circul italian “Bonaccini”, care prezintă spectacole la OrheiLand din 24 decembrie. Acestea vor continua până la 14 ianuarie. Și, bineînțeles, toți oaspeții au minunata ocazie de a vizita cel mai mare patinoar din Moldova.

In this article