Morți și răniți în Ucraina, după un atac nocturn cu 49 de drone kamikaze

Noaptea trecută, Ucraina a fost atacată cu 49 de drone kamikaze. La Harkov, trei persoane au murit, iar 28 au suferit răni. Au fost avariate mai multe clădiri,...

Noaptea trecută, Ucraina a fost atacată cu 49 de drone kamikaze. La Harkov, trei persoane au murit, iar 28 au suferit răni. Au fost avariate mai multe clădiri, inclusiv administrative. Pe lângă Harkov, au fost ținte ale bombardamentelor și regiunile Kiev, Herson, Odesa, Nikolaev, Hmelnițki, Zaporojie.

În noaptea de 31 decembrie, trupele ruse au atacat regiunea Harkov. Ca urmare a bombardamentelor, trei persoane au murit, iar 28 au suferit răni, scrie Novaya Gazeta, transmite breakingnews.md cu referire la newsmaker.md. 

Șeful administrației regionale Oleg Sinegubov a raportat că au fost avariate mai multe gospodării private, iar cele trei victime – o femeie și doi bărbați – au fost găsite sub dărâmăturile uneia dintre case. Sinegubov a mai spus că au fost avariate și sucursalele băncilor, clădiri administrative, inclusiv cafenele. De asemenea, primarul de Harkov, Igor Terehov, a raportat că a fost deteriorată rețeaua de alimentare cu apă.

În regiunea Kiev, din cauza unui atac cu drone, a izbucnit un incendiu la una dintre infrastructurile critice, a declarat șeful administraţiei militare regionale, Ruslan Kravcenko. El a adăugat că incendiul a fost stins rapid și nimeni nu a fost rănit. 

În regiunile Herson, Odesa și Hmelnițki au fost avariate mai multe clădiri. Ca urmare a atacurilor cu drone nu au fost înregistrate victime.

În noaptea de 31 decembrie, trupele ruse au atacat Ucraina cu 49 de drone kamikaze, scrie Meduza. Armata ucraineană a declarat că 21 dintre acestea au fost doborâte. Sursa a precizat că au fost atacate noaptea trecută și regiunile Herson, Nikolaev, dar și Zaporojie.

In this article