Microbuzul lui Vasile Costiuc a fost vandalizat

Microbuzul liderului Partidului Politic Democraţia Acasă, Vasile Costiuc, a fost vandalizat recent, iar pe acoperișul automobilului a fost scris un mesaj pentru el. Imaginile cu vandalismul au fost...

Microbuzul liderului Partidului Politic Democraţia Acasă, Vasile Costiuc, a fost vandalizat recent, iar pe acoperișul automobilului a fost scris un mesaj pentru el. Imaginile cu vandalismul au fost distribuite pe rețelele de socializare, atrăgând atenția publicului.

Mesajul necenzurat a fost scris după ce activistul a transmis un mesaj controversat către Guvernare. Costiuc a susținut că acest act vandalic reprezintă o formă de intimidare și a alertat autoritățile în acest sens.

„Vreau să luați act de constatare. Asta este o formă de intimidare după ziua de ieri, după toate activitățile noastre. Sunt metode bandițești. Ei mi-au transmis un mesaj clar că știu unde locuiesc”, a declarat Costiuc.

Incidentul a ridicat îngrijorări cu privire la climatul politic și la securitatea liderilor de opinie, subliniind necesitatea protejării dreptului la exprimare fără teamă de repercusiuni violente sau intimidare.

 

In this article