Mesajul lui Ion Ceban de Ziua Internațională a Familiei: Familia este cel mai scump lucru

De Ziua Internațională a Familiei, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat întreaga comunitate, menționând, printr-o postare pe rețelele sociale că, familia este cel mai scump...

De Ziua Internațională a Familiei, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a felicitat întreaga comunitate, menționând, printr-o postare pe rețelele sociale că, familia este cel mai scump lucru pentru fiecare dintre noi.

„Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. Prin aceasta suntem bogați. Sănătate celor dragi și să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru – „Familia” ”, a scris Ion Ceban.

Amintim că, în contextul Zilei Internaționale a Familiei, Primăria Capitalei organizează, în perioada 15-30 mai, un șir de evenimente, care au scopul de a evidenția importanța familiei în societate.

Astfel, după cum a anunțat și Ion Ceban, municipalitatea a pregătit mai multe evenimente culturale și artistice, dedicate tuturor cetățenilor, de la mic la mare, care vor avea loc în toate sectoarele orașului. Activitățile sunt gratuite și deschise publicului larg.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

In this article