Mesajul lui Batrîncea pentru cetățeni: Când cineva vă promite că va aduce un ban gratuit, este o minciună!

Promovarea intereselor naționale ale Republicii Moldova este o prioritate de politică externă pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Despre aceasta candidatului Blocului Vlad Batrîncea a declarat în cadrul dezbaterii...

Promovarea intereselor naționale ale Republicii Moldova este o prioritate de politică externă pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Despre aceasta candidatului Blocului Vlad Batrîncea a declarat în cadrul dezbaterii publice.

“Noi vom lucra cu acele structuri internaționale, unde este interesul nostru național. Interesul național este să apărăm râul Nistru, de care depinde securitatea noastră națională, de aceea când cineva merge la Kiev trebuie să vorbească despre Nistru și nu despre blocuri militare. Atunci când este vorba despre portul Giurgiulești, construit de echipa noastră, dl Voronin și dl Dodon, atunci când o bancă din Germania pune mâna pe acest port, noi trebuie să promovăm diplomația proactivă, care să apere interesul nostru național. Atunci când o ambasadă vrea să pună mâna pe stadionul republican la preț de nimic, statul trebuie să apere interesul cetățenilor Republica Moldova”, a declarat Batrîncea.

Totodată, socialistul a venit cu un mesaj pentru cetățenii Republicii Moldova.

“Când cineva vă promite că va aduce un ban gratuit, este o minciună. Trebuie să ridicăm economia și industria țării, să aducem investitori”, a mai declarat Batrîncea.

In this article