Blocul Comuniștilor și Socialiștilor: Vom crea un mecanism de acordare a creditelor la condiții avantajoase pentru familiile tinere

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se va axa pe rezolvarea problemelor cetățenilor. Despre aceasta deputatul PSRM Vladimir Odnostalco a declarat în cadrul dezbaterilor publice. Odnostalco a precizat că pentru...

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se va axa pe rezolvarea problemelor cetățenilor. Despre aceasta deputatul PSRM Vladimir Odnostalco a declarat în cadrul dezbaterilor publice. Odnostalco a precizat că pentru a majora pensiile și pentru a redobândi încrederea vârstnicilor în instituțiile statului, viitoarea guvernare trebuie să majoreze numărul locurilor de muncă și să renască economia țării.

Totodată, candidatul Blocului Alla Darovannaia a prezentat acțiunile concrete pentru creșterea demografică în Republica Moldova.

“Vom crea capitalul familial: câte 3 salarii medii se vor achita la nașterea primului copil, câte 5 salarii – la al doilea copil și câte 7 salarii – la al treilea copil. Vom continua să majorăm indemnizațiile la nașterea copilului. Vom majora salariile mici și vom crea un mecanism de acordare a creditelor la condiții avantajoase pentru familiile tinere”, a spus Darovannaia.

In this article