Mesaj către Premierul Natalia Gavrilita de la Trans-Oil: Susținem decizia CSE

Grupul de companii Trans-Oil susține decizia Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante. Considerăm că decizia aceasta,...

Grupul de companii Trans-Oil susține decizia Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante.

Considerăm că decizia aceasta, semnată de Președintele Comisiei, Prim-ministrul Natalia Gavrilița, contribuie la stabilirea prețurilor finale pentru uleiul de floarea-soarelui și-l va face mai accesibil locuitorilor țării.

Noi, la rândul nostru, vom purta negocieri suplimentare cu distribuitorii și reprezentanții rețelelor în ceea ce privește construirea ulterioară a relațiilor bilaterale, ținând cont de noile prevederi legislative.

Prin această declarație, noi dorim să subliniem – conducerii țării, cât și întregii societăți, că Trans-Oil este un grup de companii cu orientare socială. Misiunea noastră nu este doar realizarea ideilor de afaceri, ci și creșterea și dezvoltarea durabilă a economiei Republicii Moldova.

In this article