Membru al unui grup infracțional, reținut în timp ce vindea droguri

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii antidrog și cei ai Direcției generale urmărire penală (DGUP) din cadrul Poliției, au reținut...

Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii antidrog și cei ai Direcției generale urmărire penală (DGUP) din cadrul Poliției, au reținut un alt membru activ al grupului infracțional de la care au fost ridicate recent 14 kg de marijuana, la Cahul, estimată pe piața neagră la trei milioane de lei.

Acesta a fost reținut în timp ce vindea droguri, în Chișinău, ca parte a schemei de trafic de droguri dirijate în continuare de liderul grupului, care acum este în arest preventiv.

Ca urmare a perchezițiilor domiciliare, oamenii legii au ridicat de la bărbatul de 37 de ani jumătate de kilogram de marijuana, precum și cartele bancare, cântare la scară mică, pliculețe autosigilante pentru vânzarea drogurilor. Pe piața neagră, cantitatea de drog ridicată acum ar valora circa 100.000 de lei.

Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.În continuare, sub conducerea procurorilor PCCOCS, ofițerii antidrog întreprind măsuri pentru localizarea și reținerea celorlalți membri ai grupului.

Citește și: Captură de droguri în valoare de trei milioane lei, descoperită la Cahul

In this article