Membrii trupei Bi-2 au depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova. Despre asta a anunțat pe canalul său de telegram Adrian Băluțel,...

Mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova. Despre asta a anunțat pe canalul său de telegram Adrian Băluțel, șeful Cabinetului președintelui Maia Sandu.

Nu este clar despre cine anume e vorba, însă se cunoaște că unii dintre membrii trupei create în Belarus, inclusiv cei doi vocaliști, dețin și cetățenia statului Israel.

„Astăzi, mai mulți membri ai trupei Bi-2 și familiile lor au depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova. Țara noastră a fost, este și va rămâne în continuare prietenoasă cu toți oamenii care își doresc să trăiască în pace și bună înțelegere. Suntem un popor ospitalier, care și-a deschis brațele pentru oamenii care fug de război și o să-i ajutăm pe toți cei care sunt asupriți pentru că promovează pacea”, a scris Adrian Băluțel.

In this article