Masacru la o școală din Belgrad: Un elev a împușcat și a ucis opt copii și un gardian

Un adolescent a deschis focul, astăzi, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a nouă persoane, a declarat Poliția sârbă. Poliția a primit un apel cu privire la...

Un adolescent a deschis focul, astăzi, într-o școală din centrul Belgradului, provocând moartea a nouă persoane, a declarat Poliția sârbă.

Poliția a primit un apel cu privire la focurile de armă care s-au tras în Școala Primară Vladislav Ribnikar în jurul orei 8:40 AM, potrivit unui comunicat de presă al poliției, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

Suspectul, un elev în clasa a VII-a, a fost arestat. Declarația poliției a transmis că băiatul a tras mai multe focuri, folosind arma tatălui său, către alți elevi și către paznicul școlii.

Presa sârbă a raportat că, pe lângă cei opt elevi, și gardianul școlii a fost ucis, iar alți trei copii împușcați se află deja în operație. Cel puțin unul se află în stare critică.

Elevul de 14 ani a deschis focul în momentul în care a intrat pe culoarul școlii. Presa sârbă mai scrie că primul atacat a fost gardianul, apoi ar fi tras la întâmplare în persoanele care erau pe hol, opt elevi fiind uciși, alți trei grav răniți. Școala Vladislav Ribnikar este situată chiar în centrul Belgradului.

Școlile primare din Serbia au opt clase.

In this article