Marina Tauber: “Sandu nu va câștiga alegerile nici dacă va falsifica rezultatele”

Maia Sandu are șanse minime pentru un nou mandat prezidențial, a declarat Marina Tauber, deputat, secretar al Comitetului Executiv al Blocului “Victoria”, în cadrul emisiunii “Между тем” de...

Maia Sandu are șanse minime pentru un nou mandat prezidențial, a declarat Marina Tauber, deputat, secretar al Comitetului Executiv al Blocului “Victoria”, în cadrul emisiunii “Между тем” de la postul de televiziune “Звезда”.

Niciun truc al actualei guvernări nu va putea schimba opinia alegătorilor care s-au săturat să trăiască în sărăcie. “Maia Sandu nu este capabilă să câștige alegerile din 20 octombrie, chiar dacă PAS va depune din nou toate eforturile pentru a falsifica rezultatele votării. Poporul moldovean a ajuns la limită în urma acțiunilor criminale ale autorităților. Cetățenii noștri își doresc astăzi mai mult ca niciodată schimbări”, a declarat Marina Tauber.

Ea a adăugat că blocul “Victorie” se bucură de o mare susținere din partea locuitorilor țării. Astăzi este cea mai puternică forță de opoziție din stat, a remarcat parlamentarul.

“Furia oamenilor este în creștere. Oamenii vor o schimbare. Ei nu vor vota pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, pentru că văd că Europa ne-a adus doar sărăcie, înlocuirea valorilor tradiționale cu ideologia LGBT, persecutarea Bisericii Ortodoxe din Moldova. Astăzi, ne dăm seama că sub asaltul acestor atacuri occidentale, țara noastră nu va supraviețui fără sprijinul Rusiei și al țărilor CSI”, a declarat deputatul.

Ea a adăugat că blocul Victoria a avut un mare sprijin din partea locuitorilor țării. Astăzi este cea mai puternică forță de opoziție din țară, a spus deputatul.

“Furia oamenilor este în creștere. Oamenii vor schimbare. Ei nu vor vota pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, pentru că văd că Europa ne-a adus doar sărăcie, înlocuirea valorilor tradiționale cu ideologia LGBT, persecutarea Bisericii Ortodoxe din Moldova. Astăzi, ne dăm seama că sub asaltul acestor atacuri occidentale, țara noastră nu va supraviețui fără sprijinul Rusiei și al țărilor CSI”, a declarat deputatul.

Marina Tauber a mai subliniat că problema nu ține doar de situația economică. “Problema este presiunea în societatea noastră, persecutarea populației vorbitoare de limbă rusă, transformarea celor care nu sunt de acord cu acțiunile lui Sandu și PAS în “trădători ai patriei”. Reprezentanții opoziției, de exemplu, sunt supuși în mod constant unor percheziții ilegale, hărțuiri, se fabrică dosare penale împotriva lor, sunt arestați și intimidați”, a reamintit deputatul.

În ciuda faptului că poporul moldovean este foarte moale și prietenos, acum a ajuns la limită. Marina Tauber nu are nicio îndoială că “linia va fi trasă pe 20 octombrie” – oamenii vor vota împotriva Uniunii Europene, împotriva lui Sandu.

In this article