Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” din Chișinău adoptă programe educaționale în învățământul dual

Veste bună pentru tineri. Primaria Chișinău aduce la cunoștință că, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a evaluat pozitiv capacitățile Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” de...

Veste bună pentru tineri. Primaria Chișinău aduce la cunoștință că, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a evaluat pozitiv capacitățile Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” de a îndeplini cerințele necesare pentru implementarea programelor de pregătire profesională prin învățământul dual.

Printre criteriile esențiale care au stat la baza stabilirii conformității unității economice în cadrul învățământului dual se numără: deținerea spațiilor adecvate și asigurarea condițiilor necesare pentru instruirea practică a elevilor; furnizarea personalului necesar pentru a asigura buna desfășurare a procesului de învățământ dual.

Totodată, s-a stabilit conformitatea a trei programe educaționale, și anume: Agent/agentă în transporturi; Electrician-electronist/electriciană-electronistă auto; Tehnician/tehniciană diagnosticare auto.

În acest context, Î.M. „Parcul Urban de Autobuze„ întocmește toate criteriile necesare pentru promovarea învățământului dual, participând în premieră la acest program.

In this article