Marina Tauber: Îndemn bălțenii să o susțină pe Victoria Șapa, candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți

Deputata Marina Tauber, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, care a fost lipsită de dreptul de a participa la alegeri, a îndemnat bălțenii, într-o intervenție LIVE...

Deputata Marina Tauber, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, care a fost lipsită de dreptul de a participa la alegeri, a îndemnat bălțenii, într-o intervenție LIVE pe Facebook, să susțină reprezentantul Partidului “ȘANSĂ” Victoria Șapa în această cursă electorală, pentru postul de primar, subliniind că decizia a fost luată în comun cu Ilan Șor.

Politicianul a dat asigurări că ea este o profesionistă, demnă de încredere, și va implementa în oraș și în suburbii proiecte sociale și economice importante, care vor îmbunătăți considerabil calitatea vieții bălțenilor.

 

“Echipa noastră va face totul pentru a realiza toate promisiunile făcute. Împreună cu Ilan Șor și întreaga noastră echipă o vom ajuta pe Victoria Șapa să implementăm ceea ce am promis noi, inclusiv în campania electorală din 2021. Vom face tot posibilul ca să transformăm Bălțiul într-un oraș de vis.  Noi o cunoaștem pe Victoria Șapa din copilărie, este un om de încredere, puteți să mizați pe ea, nu vă va trăda”, a promis politiciana.

Deputatul a relatat că Victoria Șapa locuiește de mulți ani în străinătate, unde a obținut mari succese profesionale. Cu toate acestea, a decis să revină acasă și să contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova.

 

“Mă bucur că oameni ca Victoria Șapa, care locuiesc peste hotare, decid să revină acasă și să lupte pentru viitorul țării noastre. Mă mândresc cu acești oameni. Eu știu că viitorul Dumneavoastră primar a luat această decizie din dragoste față de Republica Moldova și poporul nostru.  Este un pas foarte important pentru Bălți”, a menționat Marina Tauber.

Politicianul și-a manifestat regretul că nu poate candida pentru funcția de primar al municipiului Bălți, ca urmare a interdicțiilor incluse abuziv și ilegal în Codul Electoral, contrar legislației electorale și a hotărârii Curții Constituționale, cu doar două zile înainte de începerea campaniei electorale.

 

“Nu vom lăsa nepedepsite aceste fărădelegi. Nu vom permite ca Sandu și PAS să fure viitorul Dumneavoastră. Eu mi-am dorit să candidez pentru funcție de primar al municipiului Bălți. Nu a fost o ambiție politică, dar o dorință omenească, de a schimba spre bine viața Dumneavoastră, de a vă vedea mulțumiți și fericiți. Mă doare să văd cum a degradat situația în municipiu, în doar doi ani de când e condus de primarul-marionetă al Maiei Sandu: grozăvie, degradare, lipsă de speranță! Iată cum arată astăzi orașul Bălți”, a constatat politicianul.

În ciuda obstacolelor create de regimul politic Sandu-PAS, Marina Tauber promite să fie mereu alături de bălțeni.

“Vă promit că ne vom vedea în timpul campaniei în fiecare zi, iar ulterior, mai des. Ne vom întâlni în curte, în stradă. Vă vom ruga să susțineți alegerea noastră în această campanie electorală și să aveți încredere în reprezentantul Partidului „ȘANSĂ” Victoria Șapa. Este un pas foarte important pentru viitorul municipiului Bălți. Ne dorim ca țara noastră să se dezvolte, iar cetățenii să fie fericiți. Și am demonstrat aceasta prin proiectele realizate cu succes în orașul Orhei, raionul Orhei, Taraclia și Găgăuzia”, a concluzionat Marina Tauber.

In this article