MAN sprijină referendumul pentru aderarea R.Moldova la UE

Liderii partidelor din țară au menționat, în cadrul întrevederii cu șefa statului, Maia Sandu, că un referendum privind integrarea europeană trebuie să fie organizat după încheierea negocierilor cu...

Liderii partidelor din țară au menționat, în cadrul întrevederii cu șefa statului, Maia Sandu, că un referendum privind integrarea europeană trebuie să fie organizat după încheierea negocierilor cu Bruxelles, așa cum s-a întâmplat în cele mai multe actuale state membre ale UE. Este afirmația liderului MAN, Ion Ceban, care a precizat că formațiunea sa va continua prin acțiuni concrete să susțină parcursul european al R. Moldova.

„Mai mult de jumătate din populație susține integrarea europeană. Cum va fi asociată această istorie cu alegerile prezidențiale urmează să vedem. Susținem integrarea europeană și vrem să continuăm aceste procese, inclusiv cele pozitive. Nu a existat niciunul din cei prezenți din partea formațiunilor politice la masa rotundă cu dna președinte care să fi căzut de acord cu formatul care l-a propus Presedinția. Toți au menționat că ar fi bine să se întâmple după ce se termină negocierile, ca să știm pentru ce votează lumea. Noi vom susține acest proces, vom merge și vom face campanie pentru procesul de integrare europeană și despre importanța sa”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei emisiuni TV de la Unimedia.

In this article