”Mama, tata și cu mine, Împreună suntem bine!”, concurs organizat de membrii Gărzii Tinere a PSRM

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a lansat, astăzi, Săptămâna Familiei în cadrul căreia vor fi organizate acțiuni dedicate promovării instituției familiei tradiționale în Republica Moldova. Evenimentul include și un...

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a lansat, astăzi, Săptămâna Familiei în cadrul căreia vor fi organizate acțiuni dedicate promovării instituției familiei tradiționale în Republica Moldova.

Evenimentul include și un concurs de desene cu genericul ”Mama, tata și cu mine, Împreună suntem bine!”, care va fi organizat de membrii Gărzii Tinere a PSRM. La concurs este invitat să participe orice doritor. Lucrările trebuie să fie plasate pe rețelele de socializare, cu hashtag-ul #Mama_Tata_ÎMPREUNĂ_cu_Mine. Concursul se va încheia duminică, 20 iunie, iar cele mai bune desene vor fi premiate.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi premiate familiile longevive și familiile cu mulți copii. Pe data de 19 iunie, în mai multe localități ale țării va fi organizat Marșul Familiei, unde sunt invitați să participe toate familiile din țară.

”Pe data de 20 iunie, în ziua când comunitatea LGBT va organiza marșul homosexualilor – marșul rușinii, în centrul Capitalei vom organiza mai multe acțiuni. Vă invităm să le arătăm că noi, familiile tradiționale, suntem majoritatea pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Dmitri Crijevschi, tată a patru copii din orașul Lipcani.

Membrii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, prezenți la acțiunea de lansare, au declarat că statul trebuie să devină un partener de nădejde pentru fiecare copil și familie din Moldova. Aceștia au dat asigurări că vor promova și apăra în continuare în Parlament valorile familiei tradiționale.

In this article