Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută, riscă deportarea după ce a pledat vinovată

Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, fetiţa moldoveancă dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei, pentru că nu a anunțat...

Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, fetiţa moldoveancă dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei, pentru că nu a anunțat la timp dispariția copilei.

Femeia riscă să fie deportată, după ce anterior pledase nevinovată, scrie Fox News, citat de Unimedia.INFO.

Instanța a schimbat pledoaria Dianei în vinovată, luni și i-a spus că are dreptul la 521 de zile, sau 17 luni și patru zile, de credit la orice pedeapsă cu închisoarea și că poate fi deportată înapoi în țara ei de origine, Moldova. Femeia se află în prezent în SUA cu carte verde.

Poliția din SUA examinează toate versiunile înaintate de cei intervievați și care au tangență cu familia Mădălinei și este încrezută că va găsi fata. Un cunoscut podcast a abordat cazul dispariției Mădălinei, în speranța că vor reacționa cât mai mulți oameni și vor contribui la găsirea copilei.

Mădălina Cojocari, în vârstă de 11 ani atunci, a dispărut fără urmă în noiembrie 2022. Mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia, iar acum cei doi sunt arestaţi. FBI-ul încearcă să-i dea de urmă minorei.

„Este clar că părinţii copilului nu ne spun tot ce ştiu”, a declarat şefa poliţiei din oraşul Cornelius. Ea a adăugat că anchetatorii au discutat cu sute de persoane, atât din localitate, cât şi din alte țări, au verificat sute de indicii, dar nu au reuşit să găsească fetiţa.

Mătuşa Mădălinei a povestit că mama copilei ar fi căutat-o singură timp de trei săptămâni şi că nu a anunţat poliţia de frica soţului ei. Între timp, agenţii FBI au împânzit autostrăzile cu panouri cu chipul fetei de 11 ani, iar poliţiştii suspectează că părinţii copilei ascund informaţii.

Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală, scrie presa de peste ocean. Diana Cojocari, mama fetei, ar fi rugat o rudă să le „răpească” pe ea și pe Mădălina de la casa unde locuiau în Cornelius.

Poliția locală anunță că în perioada dispariției, 22 noiembrie – 15 decembrie, mama fetei a plecat în Madison County, aflat la circa 2 ore de orașul în care trăiesc. La moment, aceștia caută martori care ar fi văzut-o în zonă.

Totodată, în curtea casei în care locuia Mădălina Cojocari, fetița de 11 ani, din Republica Moldova, care a dispărut în SUA, au fost depistate rămășițe de foc, supuse cercetărilor. Jurnaliștii din SUA au realizat mai multe fotografii în care apare avocatul tatălui vitreg al fetiței și doi bărbați care ar fi detectivi particulari. Vecinii familiei au declarat că au văzut flăcări și fum în curte la sfârșitul lunii noiembrie, cu circa două săptămâni înainte de raportarea dispariției copilei. Focul ar fi ars mai multe zile la rând.

Bunica din Moldova a Mădălinei dă vina pe ginere și spune că acesta ar fi vândut-o pe fată traficanților de ființe umane.

Diana Cojocari și Christopher Palmiter s-au declarat nevinovați în instanță, la ședința din 17 august 2023.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article