Mama fetiței aruncate de la etajul 4 își apără soțul: Sentința e nedreaptă

Mama bebelușului aruncat în vara anului trecut de către propriul tată, de la etajul 4 al unui apartament de la Buiucani, își disculpă soțul, condamnat la 17 ani...

Mama bebelușului aruncat în vara anului trecut de către propriul tată, de la etajul 4 al unui apartament de la Buiucani, își disculpă soțul, condamnat la 17 ani și 6 luni de închisoare. Femeia consideră că sentința este nedreaptă.

„Consider că sentința este nedreaptă. El însuși este afectat. Nu ar fi trebuit pedepsit. Cum să judeci un om care nu își amintește ce s-a întâmplat”, a declarat femeia.

Soția bărbatului, condamnat la 17 ani și jumătate de închisoare, vrea ca dosarul să fie reexaminat.

Democracy.md amintește că astăzi, 13 iunie, oamenii legii au anunțat că bărbatul, care la începutul lunii iulie, anul trecut, și-a aruncat propriul copil de la etajul 4 al unui bloc de la Buiucani, și-a aflat sentința.

Tragedia s-a produs în data de 4 iulie 2022. Bărbatul de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut după ce și-ar fi aruncat pruncul de doar trei luni peste geam, de la etajul patru al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani din Chișinău.

In this article