Maia Sandu, refuzată de foștii săi miniștri, s-a apucat să ia oamenii de la Andrei Năstase

Foștii miniștri din Guvernul condus de Maia Sandu au fost trup și suflet alături de PAS, doar atunci când formațiunea se află la putere. După ce partidul s-a...

Foștii miniștri din Guvernul condus de Maia Sandu au fost trup și suflet alături de PAS, doar atunci când formațiunea se află la putere. După ce partidul s-a auto-exclus de la guvernare, „tehnocrații de la Harvard” nu se prea calcă în picioare să adere la Partidul Acțiune și solidaritate, care i-a făcut membri ai Cabinetului de Miniștri.

În schimb, unii demnitari promovați în funcții de PPDA, au preferat să-i întoarcă spatele lui Andrei Năstase. Este vorba despre Rosian Vasiloi, fost șef la Poliția de Frontieră. Informația a fost confirmată chiar de Maia Sandu ieri, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții diasporei din Belgia.

„Deocamdată, niciun ministru nu a venit la PAS. S-a înscris Rosian (Vasiloi n.r.), care a fost șef la Poliția de Frontieră. Domnul Oazu Nantoi, de curând, a scris cerere. Cred că atât. Restul își păstrează imaginea de tehnocrați”, a declarat Maia Sandu, citată de Ziarul Național.

In this article


Join the Conversation