Maia Sandu, Președinte pentru toți? O pensionară a ajuns să fie încercuită de mai mulți polițiști care nu-i permiteau să meargă la întrevederea cu șeful statului (VIDEO)

Un incident revoltător s-a produs astăzi la Edineț. În timp ce Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu purta discuții cu un grup restrâns de cetățeni în Casa de Cultură...

Un incident revoltător s-a produs astăzi la Edineț. În timp ce Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu purta discuții cu un grup restrâns de cetățeni în Casa de Cultură ce era înconjurată de polițiști, zeci de oameni protestau în fața clădirii, cerând accesul către ședința cu șeful statului, transmite sinteza.org.

În pofida faptului că oamenii i-au cerut Președintelui să iasă și să discute cu ei, Maia Sandu a ținut să-i ignore.

În același timp, din imaginile video surprinse la fața locului, se poate observa cum la un moment dat, o bătrânică de vreo 80 de ani a ajuns să fie încercuită de mai mulți polițiști care nu-i permiteau pensionarei să meargă la întrevederea cu șeful statului.

Sinteza.ORG amintește că în perioada când Maia Sandu se afla în opoziție și organiza proteste, adesea declara că funcționarii publici care nu ies la discuții cu protestatarii, se tem de popor.

In this article