Copiii stau, așteaptă să intre în Casa de cultură pentru că azi e 1 iunie și au concert dar Sandu își petrece întâlnirea electorală

Într-un filmuleț publicat pe o pagină de Telegram, o tânără este indignată de faptul că mai mulți copii au fost nevoiți să stea afară în frig, după ce...

Într-un filmuleț publicat pe o pagină de Telegram, o tânără este indignată de faptul că mai mulți copii au fost nevoiți să stea afară în frig, după ce Maia Sandu și-a petrecut întâlnirea electorală în Centrul de Cultură Edineț. Copiii au așteptat ore în șir ca să poată intra în interior și să participe la concertul organizat cu ocazia Zilei Copiilor, transmite sinteza.org.

”Copiii stau, așteaptă să intre în Casa de cultură pentru că azi e 1 iunie și au concert. Maia Sandu și-a planificat întâlniri cu consilierii, primarii și alții care ”i-au alergat înainte” în parc”, susține tânăra.

Menționăm că zilele trecute, Maia Sandu a fost somată de Promo-Lex să renunțe la implicarea în campania electorală pentru Partidul PAS, pe care îl conduce din umbră, deoarece acest lucru este interzis de lege. Ulterior, președintele țării a declarat că va face campanie electorală cât va considera de cuviință și i-a avertizat pe reprezentanții Promo-Lex să nu se implice.

In this article