Maia Sandu nu exclude formarea unei coaliții cu Pro-ȘOR

Liderul PAS, Maia Sandu, nu exclude formarea unei coaliții cu grupul parlamentar Pro Moldova, condus de finul lui Vlad Plahotniu Andrian Candu, dar și cu Partidul ȘOR, liderul...

Liderul PAS, Maia Sandu, nu exclude formarea unei coaliții cu grupul parlamentar Pro Moldova, condus de finul lui Vlad Plahotniu Andrian Candu, dar și cu Partidul ȘOR, liderul căruia este principalul acuzat în furtul miliardului. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute de liderul PAS, în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

“Andrian Candu are aceleași păcate pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, niciodată nu este târziu să faci ceva bine pentru țară”, a spus Maia Sandu.

Mai mult decât atât, Sandu spune că formarea unei coaliții de guvernare depinde în mare parte de PDM.

“- Dacă numărăm PD, ACUM, Pro Moldova și ȘOR sunt suficiente voturi ca să trimiteți în opoziție pe socialiști. – Primul lucru este ca PD să renunțe să-l sprijine pe Dodon, dacă asta se întâmplă, putem discuta mai departe”, a spus Sandu.

Ieri, într-o postare pe Facebook, și unul dintre liderii PPDA, Inga Grigoriu, a menționat că PAS tot mai bine se înțelege cu ProMoldova.

“Din câte se înțelege, mai ales prin influencerii lor, le este mai lesne să se înțeleagă cu alde Candu, Seriojca Sîrbu și vreo câțiva de la PD”, a scris Inga Grigoriu.

In this article