Maia Sandu invită cetățenii la sărbătoarea Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale

De Ziua Europei, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, îi invită pe toți cetățenii să sărbătorească împreună. Acum șapte decenii, la 9 mai 1950, a fost pusă piatra de...

De Ziua Europei, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, îi invită pe toți cetățenii să sărbătorească împreună.

Acum șapte decenii, la 9 mai 1950, a fost pusă piatra de temelie pentru pacea și unitatea de care se bucură țările din Uniunea Europeană.

Și în Republica Moldova în această zi este marcată Ziua Europei, zi în care, conform șefei statului, sărbătorim năzuința noastră de a face parte din familia europeană și drumul nostru către o viață în bunăstare, siguranță și bună înțelegere pentru toți moldovenii. Cu acest prilej, Președinta Maia Sandu a venit cu un îndemn către toți cetățenii.

„Vă invităm pe toți, alături de familie și prieteni, să celebrăm împreună Ziua Europei în Piața Marii Adunări Naționale la un eveniment organizat de Guvernul Republicii Moldova în colaborare cu delegația Uniunii Europene. Vom discuta despre lucrurile cu care se mândrește Moldova, veți avea ocazia să vorbiți cu cabinetul de miniștri, să vizitați alături de copii Casa Guvernului, să aflați despre proiectele prin care construim Moldova Europeană și să vă bucurați de concertul din seara de 9 mai. Europa ești Tu! Moldova Europeană suntem Noi!”, a declarat Maia Sandu.

Ziua Europei

 

In this article