Maia Sandu: Candu are multe lucruri în comun cu Plahotniuc, dar are şi multe lucruri diferite

Liderul PAS, Maia Sandu, recunoaşte faptul că grupul PRO Moldova, condus de Andrian Candu, este ghidat de oligarhul Vlad Plahotniuc. Cu toate acestea, fracţiunea PAS ar fi dispusă...

Liderul PAS, Maia Sandu, recunoaşte faptul că grupul PRO Moldova, condus de Andrian Candu, este ghidat de oligarhul Vlad Plahotniuc. Cu toate acestea, fracţiunea PAS ar fi dispusă să voteze împreună cu Andrian Candu pentru demiterea Guvernului Chicu.

„Candu are multe lucruri în comun cu Plahotniuc, dar are şi multe lucruri diferite, dar asta nu schimbă matematica din Parlament”, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii Politica, de la TV 8.

Anterior, şi liderul PPDA, Andrei Năstase a declarat, într-o intervenţie live pe Facebook, că Andrian Candu este dependent de Vlad Plahotniuc.

„Vedeţi cum s-au reactivat anumite grupări din Parlament? Aţi uitat cumva cine i-a pus în această garnitură, cine i-a aşezat pe băieţii care au ajuns în Parlament din partea Partidului Democrat în acea listă? Vrea cineva să facă o alianţă în Parlament cu Plahotniuc? Chiar dacă nu figurează numele lui Plahotniuc, este Candu sunt alţii. Care este garanţia că aceşti oameni s-au desprins definitiv de răutate?”, se întreabă Andrei Năstase.

In this article