Maia Sandu a sosit cu trenul la Paris în vizită oficială. Ea avea un rucsac cu laptopul în spate, fiind încalțată în pantofi de sport

După ce a avut o serie de întîlniri cu oficiali europeni la Bruxelles, președintele Maia Sandu își continuă astăzi vizita de lucru la Paris, unde urmează să aibă...

După ce a avut o serie de întîlniri cu oficiali europeni la Bruxelles, președintele Maia Sandu își continuă astăzi vizita de lucru la Paris, unde urmează să aibă o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron.

Șefa statului a luat de această dată trenul pentru a merge în capitala franceză. Maia Sandu a apreciat cum funcționează lucrurile în țările membre UE și a precizat că cetățenii moldoveni merită aceleași oportunități.

“Fără opriri la vamă sau control de pașapoarte – așa funcționează Europa unită, a cărei parte ne dorim să fim și noi. Într-o oră și jumătate, trenul rapid mă va aduce în capitala franceză, unde voi avea o întrevedere cu Președintele Emmanuel Macron. Voi pleda, și la Paris, pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Vrem să le oferim cetățenilor noștri aceleași oportunități pe care le au cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene. Moldova se poate dezvolta în siguranță în familia statelor europene”, a scris Sandu pe rețelele de socializare.

In this article