Maia Sandu a acceptat invitația la dezbaterile de la Moldova 1

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a dat curs invitației de participare la dezbateri publice organizate de Compania Teleradio Moldova. Acestea ar urma să se desfășoare luni,...

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a dat curs invitației de participare la dezbateri publice organizate de Compania Teleradio Moldova. Acestea ar urma să se desfășoare luni, 28 octombrie.

Deși staff-ul electoral al candidatei Maia Sandu confirmă participarea la dezbateri, Compania Teleradio Moldova spune că nu a primit deocamdată confirmare de participare de la niciun candidat.

„Nu am recepționat niciun răspuns”, spune directorul general TRM, Vlad Țurcanu.

Stafful electoral al candidatului Alexandr Stoianoglo nu a oferit un răspuns deocamdată.

Compania Teleradio Moldova a lansat invitație către candidații la funcția de președinte, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, la propriile dezbateri electorale, în studioul Moldova1.

În cazul în care acestea vor fi moderate de jurnalistul Gheorghe Gonța, postul public nu va difuza confruntarea. Declarațiile au fost făcute anterior pentru AGORA de către directorul general al Companiei Teleradio Moldova, Vlad Țurcanu.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article