Mai multe trotuare și străzi din capitală sunt în reparație

Actualmente sunt efectuate lucrări de reabilitare care au început anul trecut, pe trotuarele din str. Zelinski și str. Mihail Sadoveanu. La fel, sunt efectuate lucrări de reparație pe...

Actualmente sunt efectuate lucrări de reabilitare care au început anul trecut, pe trotuarele din str. Zelinski și str. Mihail Sadoveanu.

La fel, sunt efectuate lucrări de reparație pe strada Ion Inculeț/Nicolae Testemițanu, str. Ion Pelivan, Miron Costin, precum și trotuarele de pe bd. Moscova, din sectorul Râșcani al capitalei.

Totodată, a fost finisată reparația curții de bloc cu o suprafață de 1600 de metri pătrați, din strada Calea Ieșilor 16/3. Costul lucrărilor au fost de 800 de mii de lei, bani alocați din bugetul municipal.

Șeful capitalei, Ion Ceban, a spus că muncitorii respectă normele de protecție recomandate de specialiști.

„În această perioadă, chiar dacă foarte mult timp acordăm dotării spitalelor cu echipament necesar în lupta cu coronavirusul de tip nou, lucrăm și asupra altor proiecte importante pentru capitală. După această criză, ne propunem să muncim și asupra altor proiecte începute în municipiu, dar și să inițiem altele noi”, a menționat pe pagina sa de Facebook, primarul general.

In this article