Mai multe muniții găsite în casa unei femei de 66 de ani, din localitatea Hagimus, raionul Căușeni

Ca urmare a unei informații operative, la 2 septembrie, polițiștii din Căușeni au depistat în podul casei unei femei de 66 ani din localitatea Hagimus, mai multe muniții....

Ca urmare a unei informații operative, la 2 septembrie, polițiștii din Căușeni au depistat în podul casei unei femei de 66 ani din localitatea Hagimus, mai multe muniții.

În rezultatul cercetărilor locului menționat, au fost depistate și ridicate două grenade de model F-1 cu focosul separat, 546 cartușe calibrul 5,45 mm și 255 cartușe calibrul 7,62 mm. Munițiile ridicate urmează a fi ulterior distruse de serviciile specializate.

Femeia a comunicat oamenilor legii că, soțul ei care a decedat șase ani în urmă, ar fi participat la conflictul armat din stânga Nistrului și probabil el ar fi adus munițiile, depozitându-le în podul casei.

În acest context, pentru evitarea unor eventuale incidente și în scopul asigurării securității publice, poliția vine cu apel către toți cetățenii, să conștientizeze necesitatea predării benevole la poliție a armelor și munițiilor deținute ilegal.

In this article