Mai aproape de comunitate: Itinerarul autobuzului 24 acoperă noi zone din Colonița

Din 5 octombrie, itinerarul rutei municipale de autobuz nr. 24 a fost prelungit pentru a facilita accesul locuitorilor din Colonița la transportul public. „Decizia a fost luată în...

Din 5 octombrie, itinerarul rutei municipale de autobuz nr. 24 a fost prelungit pentru a facilita accesul locuitorilor din Colonița la transportul public.

„Decizia a fost luată în urma solicitărilor venite din partea autorităților și locuitorilor din Colonița”, a declarat Ceban.

Astfel, din 5 octombrie, autobuzul își prelungește itinerarul pe străzile Vasile Lupu, Răsăritului și Valea Ungurului, unde locuiesc în jur de 800 de oameni.

„Această prelungire a itinerariului va facilita accesul locuitorilor din Colonița la transportul public și va contribui la dezvoltarea economică a zonei”, a spus Ceban.

Primarul a mai menționat că, recent, Primăria Chișinău a extins și lansat mai multe rute noi de autobuz spre suburbiile Capitalei.

„Prin aceste investiții, ne dorim să asigurăm un transport public de calitate pentru toți locuitorii municipiului Chișinău”, a concluzionat Ceban.

In this article