Madonna, dată în judecată pentru întârzierea la un concert: Fanii susțin că au suferit prejudicii

Michael Fellows și Jonathan Hadden susțin că artista în vârstă de 65 de ani nu a urcat pe scena de la Barclays Center din Brooklyn decât la ora...

Michael Fellows și Jonathan Hadden susțin că artista în vârstă de 65 de ani nu a urcat pe scena de la Barclays Center din Brooklyn decât la ora 22:45, pe 13 decembrie 2023 – la două ore și 15 minute după ora de începere programată, a anunțat NBC.

Întârzierea a însemnat că spectacolul nu s-a terminat decât în jurul orei 1 dimineața, lăsându-i pe fani cu opțiuni “limitate de transport public, opțiuni limitate de ride-sharing” sau “costuri crescute de transport public și privat la acea oră târzie”, au scris avocații Richard Klass și Marcus Corwin.

Întrucât spectacolul a avut loc într-o seară de miercuri, procesul a continuat susținând că mulți dintre cei care au asistat la el au trebuit “să se trezească devreme pentru a merge la serviciu și/sau să se ocupe de responsabilitățile familiale a doua zi”.

Fellows și Hadden au susținut că au “suferit prejudicii reale” din cauza întârzierilor Madonnei

 

Regina muzicii pop figurează ca acuzată sub numele Madonna Louise Ciccone, alături de promotorii de evenimente Live Nation și Barclays Center.

Fellows și Hadden au susținut că au “suferit prejudicii reale” din cauza întârzierilor Madonnei, care includ, dar “nu se limitează” la “supărare, hărțuire, timp, frustrare și furie”, a relatat NBC în procesul intentat.

Spectacolul a făcut parte din turneul Celebration Tour al artistei, care a început la O2 Arena din Londra în octombrie anul trecut.

Turneul marchează 40 de ani de carieră în industria muzicală și trebuia să înceapă inițial în Canada, dar a fost amânat după ce cântăreața s-a îmbolnăvit de o infecție bacteriană gravă la sfârșitul lunii iunie.

Începutul întârziat al concertului a fost o temă recurentă pe parcursul turneului reprogramat, vedeta urcând pe scenă între 21:50 și 22:30, la Boston, Toronto și Detroit, în timpul spectacolelor sale din ianuarie, potrivit Setlist.fm, un site care ține evidența melodiilor și a orelor de începere a marilor concerte, conform Sky News.

In this article