Lucrările de aplicare a tratamentului bituminos Slurry Seal, finalizate pe mai multe străzi din Capitală

Lucrările de aplicare a tratamentului bituminos Slurry Seal au ajuns la final și pe str. Petricani din Capitală, informează Primăria Municipiului Chișinău. Astfel, în cadrul lucrărilor de reparare...

Lucrările de aplicare a tratamentului bituminos Slurry Seal au ajuns la final și pe str. Petricani din Capitală, informează Primăria Municipiului Chișinău.

Astfel, în cadrul lucrărilor de reparare și întreținere a infrastructurii rutiere din oraș, preconizate pentru 2024, astăzi, 27 aprilie, au loc acțiunile de așternere a celui de-al doilea strat de amestec bituminos, săptămâna viitoare, urmând să fie trasate și marcajele rutiere, mai precizează autoritățile locale.

Între timp, lucrări de pregătire pentru tratarea cu Slurry Seal s-au mai făcut și pe strada Bogdan Voievod, prin metoda colmatării fisurilor de pe suprafața carosabilă.

În ultima perioadă, tratamentul bituminos a fost aplicat pe mai multe alte străzi din oraș, lucrările cu Slurry Seal fiind realizate de către o companie specializată, contractată de Direcția Generală Mobilitate Urbană, în urma desfășurării procedurii de achiziție publică.

In this article