Lucrări de amenajare a benzii suplimentare de virare, la intersecția străzilor Socoleni și Calea Orheiului.

Ion Ceban informează că, în prezent, sunt efectuate lucrări de așternere a straturilor de nisip și pietriș pe banda nou construită de virare, la intersecția str. Socoleni și...

Ion Ceban informează că, în prezent, sunt efectuate lucrări de așternere a straturilor de nisip și pietriș pe banda nou construită de virare, la intersecția str. Socoleni și Calea Orheiului, urmând ca până la sfârșitul acestei săptămâni să fie aplicat și stratul de asfalt.

Anterior, amintește Primarul General, în cadrul proiectului respectiv, a fost amenajată zona pietonală, după lucrările de supralărgire a carosabilului. Totodată, au fost relocate semafoarele pietonale și cele pentru transport.

„Acțiunile au ca scop facilitarea tranzitului autovehiculelor care fac virajul de pe strada Socoleni spre dreapta, încadrându-le pe Calea Orheiului, în direcția centrului orașului”, menționează edilul.

În intersecție urmează, de asemenea, să mai fie efectuate și un șir de amenajări suplimentare, cum ar fi: crearea insulelor de refugiu pentru pietoni, cu scopul asigurării unei circulații eficientă și sigură în zonă.

In this article