Locuitorii capitalei au reacții pozitive la schimbările din capitală

Locuitorii capitalei au reacții pozitive la schimbările din capitală și cer ca toate proiectele să fie duse până la bun sfârșit. Cel puțin asta i-a cerut o locuitoare...

Locuitorii capitalei au reacții pozitive la schimbările din capitală și cer ca toate proiectele să fie duse până la bun sfârșit. Cel puțin asta i-a cerut o locuitoare din sectorul Botanica, primarului general Ion Ceban, în timp ce, acesta din urmă, lansa lucrările a 3 proiecte de infrastructură la intersecția bd Dacia cu Traian.

„Eu toată viața trăiesc aici și niciodată nu s-a făcut. E bine că se face. Dacă încep ceva, să ducă la un oarecare numitor. Iaca pe scări la subterană, sunt petricelele acelea, cum să umblu pe acolo?”, a spus femeia.

La rândul său Ion Ceban a declarat că Partidul Șor a promis, dar noi o să le facem.

„Astăzi 70% din subterane sunt deja reparate, iar altele sunt în proces de reparație. Până la sfârșitul mandatului am zis, că voi face ca acestea să fie reparate în totalitate. Toate subteranele le-am luat una câte una și am început să le facem. Aici știți că au fost și accidente. În altă parte erau WC-uri publice, iar de securitate nu mai vorbesc. Noi am oferit toate lucrurile. Acum să arătăm cu degetul unul la altul nu cred că este foarte bine. Dacă vrei să te apuci, apoi faci”, a punctat Ceban.

Primarul a mai punctat că va face tot posibilul ca lucrările să fie realizate în acesta an.

In this article