Locatarii din Chișinău pot decide singuri când să renunțe la căldura din calorifere

Locatarii blocurilor conectate la sistemul centralizat de termoficare pot solicita gestionarului fondului locativ sau responsabilului de sistemul ingineresc din bloc sistarea livrării agentului termic pentru încălzire în timpul...

Locatarii blocurilor conectate la sistemul centralizat de termoficare pot solicita gestionarului fondului locativ sau responsabilului de sistemul ingineresc din bloc sistarea livrării agentului termic pentru încălzire în timpul zilei sau nopții, sau reglarea consumului de energie termică, în funcție de necesitate, transmite Breaking News.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către Termoelectrica, Societatea pe Acțiuni furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă până la branșamentul blocului, fără întrerupere, tot anul împrejur. Totuși,  gestionarea sistemului ingineresc din bloc intră în responsabilitatea gestionarului fondului locativ.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică peste 5678 de imobile, dintre care circa 594 de instituții bugetare, aproximativ 814 agenți economici, inclusiv 209 mii de apartamente, în aproximativ 2955 de blocuri locative în mun. Chișinău.

In this article


Join the Conversation