Litvineco: Moldova nu are nicio șansă cu acest Parlament

După ce Curtea Constituțională s-a expus cu privire la organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale în aceeași zi, PAS anunță că așteaptă considerentele pentru a desluși ce a stat...

După ce Curtea Constituțională s-a expus cu privire la organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale în aceeași zi, PAS anunță că așteaptă considerentele pentru a desluși ce a stat la baza acestei decizii.

Totodată, în asemenea circumstanțe, deputatul Sergiu Litvinenco crede că prima zi posibilă de dizolvare a Parlamentului ar fi data de 24 decembrie, transmite BreakingNews.

“Am luat act de dispozitivul hotărârii Curții Constituționale. Voi aștepta considerentele pentru a desluși nuanțele care au stat la baza lucrurilor decise. Indiferent de orice, nu cred că Republica Moldova are vreo șansă să meargă înainte cu un Parlament ales după chipul și asemănarea lui Plahotniuc. Chiar nu cred.

Prima zi când este posibilă dizolvarea Parlamentului, conform dispozitivului hotărârii (dar, repet, trebuie să vedem și considerentele), este 24 decembrie 2020”, susține Litvineco.

In this article