Crimă în capitală: Și-ar fi omorât amicul și a fugit. Carabinierii au reținut suspectul

Bărbat înjunghiat mortal, în capitală. Făptașul a fost reținut de carabinieri. În seara de 06 iulie 2020, aproximativ ora 23:36, echipajul de Carabinieri implicat în serviciul de reacționare...

Bărbat înjunghiat mortal, în capitală. Făptașul a fost reținut de carabinieri.

În seara de 06 iulie 2020, aproximativ ora 23:36, echipajul de Carabinieri implicat în serviciul de reacționare operativă în sectorul Botanica al capitalei au primit informația că pe strada Trandafirilor este o persoană cu plagă de cuțit.

Ajunși la fața locului, carabinierii au depistat o persoană de gen masculine care zăcea într-o baltă de sânge, având plagă de cuțit în partea stângă a cavității cervicale, iar lângă el se afla o echipă de medici, care încerca să-i salveze viața.

La scurt timp, din nefericire, medicul de la ambulanță a comunicat că bărbatul a decedat.

In urma discuțiilor purtate cu martorii aflați la locul incidentului, au fost stabilite semnalmentele făptașului, și faptul, că acești doi erau amici, iar totul s-a întâmplat în urma unui conflict.

La scurt timp a fost identificat locul aflării presupusului făptaș și acesta a fost reținut.

Bănuitul în vârstă de 60 de ani a fost predat pe mâna poliției și va fi cercetat pentru omor intenţionat. În cazul dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani.

In this article