Lidera PAS, Maia Sandu, s-ar putea trezi fără sprijinul liberalilor din România, la prezidenţialele din acest an

Lidera PAS, Maia Sandu, s-ar putea trezi fără sprijinul liberalilor din România, la prezidenţialele din acest an. Preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, s-a arătat încântat de înaintarea...

Lidera PAS, Maia Sandu, s-ar putea trezi fără sprijinul liberalilor din România, la prezidenţialele din acest an. Preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, s-a arătat încântat de înaintarea candidaturii liderului PPDA, Andrei Năstase, la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, transmite Breaking News.

„Am participat ieri, la invitația partenerului și prietenului nostru, Andrei Năstase, la Consiliul Național Politic al Partidului Platforma DA. În cadrul consiliului, Andrei a fost desemnat candidatul partidului pentru funcția de președinte al Moldovei. Republica Moldova are nevoie de un președinte competent, integru, pro-european, un președinte apropiat de România. Andrei Năstase poate fi acest președinte, de care frații noștri au nevoie”, a scris Adrian Dupu, într-o postare pe Facebook.

Amintim că fruntaşii PPDA au aruncat ieri mai multe săgeţi în direcţia colegilor de la PAS, după şedinţa Consiliului politic național lărgit al Platformei DA, care a aprobat candidatura lui Andrei Năstase la funcția de şef al statului.

Astfel, vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, a regretat faptul că PAS a tratat cu indiferenţă apelurile Platforme DA de identificare a unui candidat unic apartiinic la prezidenţiale.

„Patru luni am făcut tot posibilul, absolut tot, pentru a identifica un candidat pentru unitate naţională, un candidat nepartiinic. Regretăm, că, nu ştiu de ce, acest deziderat al Platformei DA, această idee de unitate, de unii a fost tratat ca o slăbiciune”, a declarat Alexandru Slusari.

 

In this article